tre killar

Annica från katthemmet var hemma hos mig igår och kolla på de små liven.

Alla ungar är hanar förutom sköldisen såklart :-)

vintemat igen?

Jag har såklart ingen aning om vad det är för kön på ungarna som jag har hemma, så jag vet inte vad jag ska döpa dem till. Tror dock att det får bli vintemat en omgång till. Lättast så :-) Plus att jag känner att om jag lägger ner för mycket känslor i att hitta ett bra namn, kanske jag bli för fäst och inte kan ge bort dem :-)

Mamman skulle jag i och för sig kunna döpa, hon vet jag ju i alla fall att hon är tjej :-)

Vad tycker ni? Alla förslag välkomna!

Ca'Bianca och Lancerac

Lancerac är fortfarande kvar på katthemmet! Hon (som det visat sig vara) är fortfarande skygg, men vi får hoppas att hon hittar ett hem snart!
Bianca är också kvar på katthemmet...


Nya rackare!

Nu har jag fått en ny familj! Det verkar lite som att jag är den som får alla mammor med ungar :-)

Det är en jätte social och trevlig mamma med fyra små ungar. Ungarna är verkligen HUR SÖTA SOM HELST! Det är skönt att ha en mysig katt hemma nu.

Jag åkte i fredags och hämtade dem på Bagarmossens Djurklinik. Fick dem i en bur och veterinären sa att alla mår bra. De är inte upphittade, utan kommer från en familj som av någon anledning inte kunde ha dem kvar längre, och tänkte avliva dem.
   Väl hemma tänkte jag ha ungarna i en inhängnad då de är så små att de precis lärt sig gå, och jag ville inte att de skulle gå vilse eller fastna någonstans. (Mitt hem är inte så pass barnsäkert :-) Men det höll inte längre än ett par timmar. Nu skuttar de omkring överallt! De har tillochemd blivit intresserade av matskålen. Lådan använder de inte. Jag har sett att en unge har kissat på sig, men annars har jag inte märkt något annat än att mamman tar hand om det...

Mamman är gul. En av ungarna, som är lite skygg, är också gul. En är sköldpaddsfärgad, det är en riktig klättrare! Två är gul och vita, de är väll de som är mest sociala.

Ska jobba på att få in bilder snart!

RSS 2.0