undra om han gömt mycket mer kläder?

Malin och hennes syster var och lekte och myste med Fingal igår. Det gick jättebra. Mailn kommer igen imorgon.

Hon lämnade en tröja (som man ska göra så att katten kan lära sig känna igen lukten) till Figge. Jag la den i soffan där han ibland ligger och sover men imorse var den inte kvar, så han måste ha släpat iväg den någonstans....får leta efter den i eftermiddag.


Han är ju bara för fin!

Idag kommer Malin och hälsar på en gång till. Svårt att motstå en kisse som denna!


Klicka på bilden för förstorning...

Tuut Tuut Racing

Tuut-Tuut har fått ett eget racing team. Jag vet inte om han har vart med och sponsrat? ;-)

....det är en av Jaris kompisar som har tryckt upp den här tröjan på skoj.
Som ni kanske ser står det Tuut Tuut Racing J.K

iaktagelse

Vi har kommit på en lite rolig sak. Varje gång vi kommer hem så kommer Fingal först och kollar vem det är sen när han ser att det "bara" är vi så går han till klösbrädan och klöser lite. Är det något som de gör av någon mer anledning än för att faktiskt vässa klorna? Nån som vet? (Som att stryka mot benet inte bara är för att mysa utan för att märka revir).

Bokad!

Malin var och hälsade på igår. Hon tyckte såklart att han var jättesöt, och om jag förstod det rätt så kommer hon boka honom. Malin verkar vara en jättesöt tjej och har haft katt sen hon var liten. Hon pluggar så hon är hemma ganska mycket. Tyvärr bor det ingen kompis till Figge-rackaren där nu, men vem vet?

Fingal verkade gilla Malin när han väll vågade komma ut från under sängen. Jag tror han var rädd för hennes pojkvän eftersom han hade en prasslig jacka på sig. Nästa gång de kommer, vilket förmodligen kommer bli i början av nästa vecka, så får han ta av sig jackan direkt när de kommer :-)

Jag känner mig tillfreds med att ge honom till henne (dem).

Imorse fick han något spel på att jaga sin egen skugga. Jari hade satt på tvn åt mig för att jag ska vakna lite bättre och då lös det ju ovanför sängramen på väggen och Fingal började leka och jaga sin skugga. Var lite roligt faktiskt, för han var helt seriös på att få tag på den! :-P

Fotot är ett försök från min sida att fånga en bild på när han precis få tag på sitt byte. Blixten distraherede honom en aning :-)


Intresseanmälan

Nu har vi fått in en intresseanmälan på Figge. Hon kommer idag för att kika på han. Igårkväll (när det här fotot togs) blev jag lite vemodig, det är ju när han ligger i sägen och lutar huvudet mot ens arm såhär som man vill behålla honom!

coo-coo?

Varför är det ingen som har anmält intresse på Fingal än? Han är ju helt underbar!

Mys i soffan

Efter en lång lekstund med mina småbröder på 9 och 11 år. Fingal uppskattade nog det lite mer energiska bus som de kunde underhålla honom med :-)

Han är allstå en barnvänlig katt! -så vida barnet är kattvänligt vill säga :-)


För större foto, klicka på bilden...

Mysis

Gosis låg som vanligt igår och mös i soffan.

Vet inte om det är för att han inte mår helt hundra efter infektionen i örat, eller om det är för att han inte gillar smaken, men han äter inte slemmismaten direkt som han brukar. Det är en ny burk, så det kan mycket väl vara smaken som inte är hans favorit. Han äter den sen iaf, så han blir stor och stark :-)

Utmaning

Vi har blivit utmanade av Katthemmet Kompis.

Så här funkar det hela:
Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

7 saker om Akuthemmet

- Det har som mest bott 6 katter samtidigt på akuthemmet.

- Isabella tycker alltid att det blir tomt när katten/erna har åkt till katthemmet eller sitt nya hem (även om det blir mycket mindre damsugning utan dem).

- Det pratas fortfarande dagligen om Tuut-Tuuts Mamma på akuthemmet.

- Alla blommor som välts ut på akuthemmet räddas!

- Akuthemmet är en lägenhet på 40 kvm (ett rum och kök).

- Isabella har beställt (och fått hem) 5 st av 2009års kalender från Stockholms katthem.

- Under sängen har blivit lite av en favoritplats för nästan alla katter som bott på akuthemmet. Nu är det nog "Fingals Crib".

Tuut-Tuuts Mamma


Vi utmanar:
Stockholms Katthem blogg
Angelica
Gizmolina

Lari
Emmy
Murphy
Knappen & Hakim

Fingals Crib


Nominerade!

Så roligt! Bloggen har blivit nominerad till årets kattblogg hos Katthemmet Kompis! Gå in och kolla och rösta (även om det inte är ni läsare som väljer vinnaren: det gör Katthemmet Kompis jury :-)

Är verkligen stolt och glad över det här! :-D


Fingal är lite CRAZY

Min arbetskollegas katt

Så tuff teckning!


Fingal

Han är väll den gosigaste katten! Jag börjar bli lite deppig över att han snart flyttar. Han är verkligen svår att inte bli fast för. Han har verkligen en underbar personlighet! Jag hoppas innerligt att han kommer till ett nytt hem där han trivs. (Vi funderade tidigare på om vi själva skulle behålla honom, men med tanke på våra ändrade familjeförhållanden så passar det inte så bra just nu...)

Tror att han hade lite feber igår. Jag berättade ju tidigare om infekteringen i märkningen och det verkar som att den inte har gått bort :-( igår var hans nos torr och varm. Men imorse kändes den bättre! Hoppas att han blir helt bra snart! Det märks (tyvärr) inte alls på honom att han är sjuk, för han springer omkring som en vilde som vanligt och busar. Äter bra gör han också. ♥

Andra nattvanor...

...då förutom att leka med diverse saker som ligger på golvet (eller som han rivit ner från bordet): tugga på mitt hår! Han har också upptäckt att silen till Jaris shaker är underbart rolig, och han kan hitta den -vart man än gömmer den. Tror det blir låda med hänglås och spola ner nyckeln ikväll ;-)

Fingal -tugga på ditt eget hår!!! B-)

Fingal på hemsidan

Nu finns han på hemsidan för bokning av besök. Kolla in hans profil :-)


Klicka på bilden för förstorning...

Fotostund ♥

Skvätt en katt jag tog hand om åt en kompis

Imse & Smurfen mina katter som bor hos min mamma

Första familjen som bodde på mitt akuthem. Ni känner nog igen dem
;-)

Här är de och myser i min säng igen
:-)

Första dagarna med den andra familjen
Tuut-Tuuts Mamma :-)

Sötingar ♥

Här ligger de uppradade. Troligtvis nyss ätit och mammsen dragit därifrån

Lite förstora för sånt här nu va?
;-)

Bus med mamma!

Syskon-gos ♥

Nyfiken mamma *fniss*

Men kära Corale -det är en chihuahua, inget spöke!


infekterad tatuering

Vi hoppades på att Fingal skulle bli lite lugnare nu när han är kasterad, men jag vet inte, det är knappt märkbart. Han är ju lika rolig och sprallig fortfarande! :-)

Han har börjat med en ny natt-mys vana -när han på natten ska lägga sig i sängen så kraffsar han i täcket: som i lådan. Först blev jag rädd -trodde han hade kissat/bajat i sängen, men icke -och det verkar inte som att han tänkte göra det heller, bara en konstig ny vana verkar det som.

Allt runt om och med kasteringen verkar ha gått bra. Däremot tror jag att han har fått en liten infektion i örat, vid tatueringen. Ska nog mejla kattehemmet och kolla om det finns nått jag kan göra -antar att det enda som går att göra är att tvätta med alsolsprit. Det går ju inte att tvinga honom att inte klia -i sånt fall om han ska ha krage...

RSS 2.0