Kastrerad

Igår var Fingal på kattehmmet hela dagen. Han fick sin andra vaccination, blev kasterad och fick tatuering i örat.

När jag kom och hämtade honom var han så ynklig. Han hade kräkts på uppvaket, och han kunde/ville inte röra sig. Jag lyfte in honom i buren och han verkade glad äver att se mig. När vi kom hem ville ha göra sina vanliga rutiner -klöa på bräda tex, men han kunde inte, han hade inte orken, så han stod där och trampade. Han åt inte mycket de första timmarna, och han ville sitta och gosa, även fast han knappt kunde hålla huvudet uppe.

Imorse hade han ätit lite och var mycket piggare. (Jag tror det var den lugnaste natten hittils!) Jag gick omkring och jamade på uppmärksamhet, men hawn fick inte så mycket -hade bråttom till jobbet. Jag får leka lite med han när jag kommer hem. Jag hoppas verkligen att det har gått bra för honom att vara hemma själv, så han inte har hetsat upp såret eller nått...

törstig/nyfiken?




Heter?

Så, vad ska han heta? Jag ville Linus, Felix eller Findus. Det enda som var ledigt var Findus, men jag känner mig inte helt bekvämt med det. Däremot har vi kommit på Tyson eftersom han boxas (pokar i ögat) när han leker. Det verkar som att Tyson kanske är upptaget, men hoppas ;-) Det skulle passa så bra!

Myser lite

Mer mys!

Nyfiken

Busar med Jari

Gosis

Igår påväg hem från jobbet ringde Marja och frågade om jag kunde ta en liten hankatt på ca 6 mån. Jag har saknat tuut-tuuts mamma ganska mycket, och självklart skulle det vara trevligt med en ny kisse, så vi åkte och hämtade honom direkt. Han är jättemysig och inte alls rädd (lite för min kompis Andreas, men det var nog bara för att han var här ett par minuter endast).

Inatt har han vart både gosig och leknödig. Han har legat och spunnit stundvis och bara myst, och ibland har han velat leka lite och då har han gjort det även om man själv inte var med på det alls ;-) Han har nån konstig grej för att peta i mitt öga: då menar jag verkligen som det låter: han tar tassen och bara petar i mitt öga :-P Som tur är, är Jari lika busig som skrutten, så de latshar runt :-)


                                  VAD SKA HAN HETA?

RSS 2.0